Hegedűs Opel Szerviz

Autófényezés

Autókulcs másolás

Szélvédő csere

Karosszéria javítás

Kötelező szerviz

Gumiszerelés

Futómű javítás

Autóvillamosság

Autóklíma töltés, javítás

Kipufogó szerelés

Téli gumi SoroksrTéli gumi szerels
Téli gumi
Téli gumik szakszerű felrakása, centírozással rövid határidőn belül, megbízhatóan és olcsón.

Autófényezés, karosszéria javítás, szélvédő csere Opel szervizAutófényezés, karosszéria javítás, szélvédő csere |Autófényezés, karosszéria javítás, szélvédő csereChevrolet szervizAutófényezés, karosszéria javítás, szélvédő csere|Autófényezés, karosszéria javítás, szélvédő csere NyitvatartásAutófényezés, karosszéria javítás, szélvédő csere|Autófényezés, karosszéria javítás, szélvédő csere Térkép

Hegedűs autószerviz
Opel és chevrolet
gépjárművek, haszongépjárművek
teljes körű szervizelése

Autófényezés, karosszéria javítás, szélvédő csere

Autófényezés

Autófényező műhelyünk vállalja személygépkocsik és kisteherautók szakszerű professzionális fényezését garanciával. Az autó fényezését fényezőkabinban végezzük pormentes technológiával.

Komplett fényezést és részleges fényezést is vállalunk.

Az alábbi fényezési technológiák közül választhat:

Akrill gyöngyház fényezés

A bázisfestékben lévő apró gyöngyház-pigmentek biztosítják, hogy különböző fényviszonyok között más színárnyalatot mutasson az autó.

3 rétegű gyöngyház fényezés

Aláfújószínből, gyöngyház festésből és lakk rétegből tevődik össze.Az autófényezési technológiának köszönhetően az autó 2-8 színben is játszhat.

Metál fényezés

A festékben lévő apró alumíniumszemcsék csillogó hatást biztosítanak a karosszériának.

Vízbázisú fényezés

A környezet megóvása érdekében oldószerszegény festéket érdemes használni. Ez az anyag is tartalmaz oldószert, ám töredékét, mint a ma általában használatos festékek.

A fényezés ára a egyes technológiák és a felhasznált anyagok minősége és a szükséges mennyisége szerint változik. Az autó tulajdonosával közösen keressük a leginkább megfelelő megoldást.

Karosszéria javítás húzatópaddal

Karambolos gépjárművek karosszéria javítását és az esetleges kárügyintézést vállaljuk erzsébeti autó szervizünkben. Karosszérialakatos műhelyünk húzatópaddal rendelkezik a professzionális munkavégzés biztosítása végett. Így autója nemcsak esztétikailag kerül helyreállításra, hanem tartószerkezete, statikai adottságai is a gyári előírásoknak megfelelőek lesznek ismét.

Szélvédő csere

Betört, sérült szélvédő cseréjét vállaljuk az autó márkájától függetlenül gyári és utángyártott alkatrészekkel is, rövid határidővel. A szélvédő ára több tényezőtől függ, igyekszünk megtalálni azt a megoldást, amivel megfelelő minőségű, biztonságos szélvédőt építünk be megfizethető áron.

Autója kárügyintézését segítjük kapcsolatrendszerünk és tapasztalatunk révén. További részletek az autó kárügyintézésről >>

Bejelentkezés, ügyfélszolgálat

Rozsnyai Ferenc - autófényező, karosszéria lakatos

Telefon 0620 914 9282

Hívható hétfőtől péntekig 8-17-ig.Vélemények opel szervizünkről >>

Autófényezés, karosszéria javítás, szélvédő csere Opel szervizAutófényezés, karosszéria javítás, szélvédő csere |Autófényezés, karosszéria javítás, szélvédő csereChevrolet szervizAutófényezés, karosszéria javítás, szélvédő csere|Autófényezés, karosszéria javítás, szélvédő csere NyitvatartásAutófényezés, karosszéria javítás, szélvédő csere|Autófényezés, karosszéria javítás, szélvédő csere Oldaltérkép

  Ajánld ismerőseidnek Facebook-on:

Kiemelt Opel típusok: K Astra, Crossland

Autófényezés

Autókulcs másolás

Szélvédő csere

Karosszéria javítás

Kötelező szerviz

Gumiszerelés

Futómű javítás

Autóvillamosság

Autóklíma töltés, javítás

Kipufogó szerelés

www.opelautoszerviz.hu © Minden jog fenntartva
Nyitvatartás
|
Referencia, partnerek
|
Adatvédelem